fyndigt

johannalinnea.myshowroom.se

Unhappy with work

Har gått runt och varit  sur och stressat sönder mig på gymmet. Orkade ingenting där heller egentligen, 15 min på springbandet och 15 på crossen sen körde jag lite mage och armar men det gick sämst.
Puta med rumpan is the shit.. Men jag vet inte, brukar sitta sådär och fundera på om jag svankar för mycket? Ju mer jag tänker desto mer svankar jag..

Någonting som skrämmer mig...

Varför ska de blås upp såna här saker i media?

För att skrämma mig? Jag försöker förstå att intala mig själv att jag kommer flyga 10 gånger inom loppet av 25 dagar om 3 månader (blev det snurrigt?) Och det skrämmer mig.

Varenda gång jag åker förbi Arlanda med upptåget slår mitt hjärta i 180. Vad tror ni händer när det enda man hör om på facebook, tv och nyheter handlar om en jävla flygkrasch?

I found this in the drugstore

Min nya favoritserie, mohahha!

How to turn something negative into positive

Gjorde världens tabbe idag alltså..

Jag och min man drog till gymmet dårå, och väl när vi kommer dit och jag ska byta om så märker jag att jag glömt skorna.

Fick dock en snilleblixt och tänkte gå och köpa ett par nya på affären brevid men såklart är den stängd för att det är fredag (hahahah menar söndag)

Men min gulleplutt följer med mig hem till Väsby igen och så tar vi en cykeltur på cirkus 45 minuter och nu stannar han här heeeela natten. Så det blev en bra dag endå!

Bara för att pannkakor med choklad, hallon och glass är superduper gott och onyttigt

Important or not

Byxor från DOM och T-shirt från Desigual, lalala

Vi alla vet att det är viktigt att äta ordentligt efter träning (speciellt när det är lunchtid). Jag och min pojkvän ser lite olika på vad som är bra mängd mat och vad man blir mätt på...

Pontus korvar (hahha)

Min mat! Mums vad gott det var.. gah

RSS 2.0