Mönstrad

Min fina vårjacka som jag köpte förra sommaren på Jersey, från New Look.
Har inte använt den alls men den kommer bli perfekt när det blir lite varmare ute :)

Hemklickat

Hemklickat från HM. Det här bland annat. Blir fint till Thailand och sommaren!

Update; Opps bikinin hade leverans v.18 men då passar den perfekt till sommaren da :-)

I'm not calling you a liar, Just don't lie to me.

Sitting here thinking about how much I miss you.

Every breath without you by my side is hard.
Every second without you is worthless.
Every night without you is like crossing an ocean with only one stick.


Surgery check

Nu har jag opererat mig och det var första och sista gången.
Dåliga saker med operation:

1) Fick för många sprutor

2) Har en dubbelt så stor fot

3) Gör ont

4) Blir fult och förstör min Thailandsresa

5) Gör ont när man går

Love and other drugs

Usch. Jag mådde piss igår kväll. Hade legat och camat med en saknad pojke och sen kollade jag på X antal OTH-avsnitt och sen så började allt snurra och jag minns inte hur men jag hamnade ute på trappan, utomhus och satt i en snöhög i bara trosor och skrek att jag skulle spy. Jag spydde aldrig. Jag fick tydligen ett blodtrycksfall. Läskigt värre. Har inte mått så bra idag heller men jag gick till skolan, åkte till Uppsala och gick på bio med min älskling - Love and other drugs! Och så åt vi sushi :)

Grenade

Random.

Gave you all I had and you tossed it in the trash

Life is not measured by the number of breaths we take
but by the moments that take our breath away

Feeling so faithless lost under the surface

And we don't care about the young folks

Igår var jättekul och jag och tjejerna åt en stormiddag på Tiger, jag har inga bilder från det för att jag tog inte med kameran - men sandra gjorde! Sen kom Pontus och vi tog ett bubbelbad och kollade på film innan vi gick och la oss. Idag har vi varit ute och nu ska vi spela vi Xbox 360 kinect! Och Pontus är glad för att Brynäs vann mot Djurgården igår.. Nja jag kan nog inte hålla med.

With the bad boys

Nu drar jag till älskling och imorgon när han ska på hockey så ska jag bjuda hem mina brudar ;D Blir förmodligen Tiger! xoxo

Nya pjukks

Rain rain go away, come again another day


Duktig flicka som sitter och läser franska glosor! ;KK
Har också fottat alla mina favoritskor, kommer kanske upp på bloggen imorgon om jag åker hem innan jag åker till älskling.
Puss!

Operation

Var i skolan och glömde mobilen hemma så det blev inget internet till datorn som jag då släpade med i onödan.. Sen sjukhuset och jag ska göra min första operation nästa vecka som kommer att förstöra min Thailandsresa, blää.
Bild från Egypten för några år sen, och gud vad jag vill till Thailand nu!

Godnatt

GODNAAATT! Ed hardy tischan är på och det är dags att natta kudden..

Winter

Here Sofia, Min nya jacka från Esprit!

01-19

Idag hade vi Kemiprov som jag inte ens har kunnat förbereda mig till, men det gick bättre än förväntat och jag är supernöjd! Efter skolan kom min Pontus så vi åkte hem till mig och myste några timmar sen lagade vi mat och kladdkaka till efterrätt! När jag drog iväg till träningen drog han hem, men han missade tåget och de andra var inställt så han fick vänta i en timme... Då blev jag ledsen och var sur på träningen delvis för det och för att min stortå gör ondare och ondare för varje dag.
Bilder från idag när jag väntade på Pontus <3

Tuesday

På lördag kommer mina favorit IB-tjejer hit och jag ska bjuda på maat! Funderar på att göra sushi själv (!?) Det ska bli jättekul för jag saknar dom varenda dag. Vi hade det så himla kul i skolan och nu är det bara tråkigt.
Idag hade jag lunchdejt med mamma på Tiger, och imorgon ska jag få  träffa min älskling, har inte träffat honom sen i söndags. Usch fy.
Kyckling Cashewnötter

Puppies

Jag personligen älskar att shoppa på nätet, det är så mycket enklare än att springa runt i butiker. Och på nätet tvekar man inte heller, det är så himla enkelt att bara klicka hem saker, och så kommer dom på posten några dagar senare! Men nu har jag inte kollat på kläder till mig utan..

En sån här ska jag lätt ha till min lilla vovvsing! Luis vuiton hundväska. Jag tycker den ser så himla härlig ut, och väldigt smidig också.




Väsby nya

Idag har jag börjat i min nya skola. Väsby Nya Gymnasium. Ingen höjdare direrkt, jag saknar IB10B på Katedral. Men det finns många fördelar med detta och det blir nog bättre om ett tag hoppas jag. Beställde kläder från nelly förra veckan men dom har inte kommit än. Och jag har bestämt mig för att blogga igen! Får se hur länge det blir.
Pontus hjälpte mig att sätta upp mina nya tavlor i helgen, blev rätt najs! Men mitt rum är långt ifrån klart, det ska tapetseras och byta golv och jag ska få min stora garderob när vi åker till Thailand - Bara 4 veckor kvar!!
RSS 2.0