Maki, taco, ika


Typ... Mat?

Mungurgel

Jobbat hela dagen och pantat burkar för 500 spänn ;) Ska iväg på förhandsvisning av Guldjuvelerna sen ska jag och Pontus äta middag i stan innan vi drar vidare.


Osminkad med SB12 i munnen, hejsvejs!

Förresten frågade en "mus" mig vart jag fått sommarjobb och eftersom jag inte vet om du är Sofia eller Nadja (?) så jobbar jag hos Pontus mormoromorfar o river taggtråd, haha! Men har faktist ett annat sommarjobb på G, snubben ringde idag men jag vågar inte ringa tillbaka. I-lands problem.

Snopp.

Sen middag


Lagade pastasallad med hemodlad pasta och basilika, kyckling och lite smått och gott till mig och Pontus nyss. Han sa något med stil med "det var den godaste pastasalladen jag ätit" efter att jag stoppat orden i munnen på honom... Vi kollar på en film på sexan just nu och sen ska vi basta :) Imorogn blir det jobb igen, puss.

Förhandspremiär Super 8

Igår var jag och Pontus på förhandspremiär av Steven Spielbergs nya film Super 8 som är regisserad av J.J. Abrams. Filmen utspelar sig i en småstad i Ohio på 1970-talet och handlar om ett gäng ungar som spelar in en zombiefilm. En natt filmar de en bil som kör in i ett tåg och ser ett stort hungrigt spindelliknande monster rymma.



Av mig får den fyra av fem för att det var en spännande, läskig film men medan huvudpersonerna aldrig blev skadade flög birollerna som flugor.


Men oj vilket fult väder det är?

Här utanför Uppsala har det spöregnat minst en halvtimme. Fast tänk på det? Egentligen är det mysigt. Jag hade inte planerat att göra någonting idag och nu slipper jag ha dåligt samvete för att sitta inne och mysa. Hur mysigt är det inte att krypa ner under en filt med någon man tycker om när det spöregnar ute? Sådär mycket så att man hör hur det öser ner. 

Det finns mycket annat man kan göra när det regnar, tex: Duscha utomhus, vattna blommor, nätshoppa, leka superhjälte, surfa, skriva ner alla man hatar i en så kallad "burnbook", kyssas, baka en kaka, kolla på sin favoritserie, läsa bloggar, eller sova. Det finns mycket annat man kan göra men det där var några saker jag kom på just nu.





Weheartit.


Påväg mot stan..



Hej sötnosar!
 Har jobbat idag så är helt slut, men det hindrar mig inte från att dra ut på stan. Satan i gatan vad mitt hår ser mörkt ut på bilden då och mina ögonbryn ser jättestora ut.. får skylla på att jag är nyduschad och att det är mörkt i rummet. Nu ska jag äta jordgubbspaj innan jag slänger mig iväg till bussen. Puss <3

En lista

Länder du varit i: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Lettland, Frankrike, Lanzarote (Spanien), Jersey (Storbritannien), Belgien, Grekland, Egypten, Thailand
Bästa resan: Språkresan på Jersey!
Coolaste upplevelsen: Ojdå.. måste återkomma
Bästa matkombinationen: gaaaaah
Favoritblomma: Liljor kanske
Favoritdoft: Paris Hilton - Can can
Din senaste facebook uppdatering: Orkar inte kolla...
Bästa på tv just nu: MTV
Bästa tv serien: Gossip girl
Spelas just nu på spotify: Naive
En dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse: Har nog inga såna ouppnåliga drömmar ;)
Planer i sommar: Sola, bada, jobba, resa
Nästa kommande utomlandsresa: Ska till Filippinerna och Thailand i vinter med Pontus men vet inte om det blir något annat innan dess :)
Din sämsta egenskap: Envis som ett troll
Vad gör du när du är rastlös: Duschar, springer, skriker, osv osv osv
Vad kommer dina barn heta: Vet inte
Skostorlek: 39
Favoritdjur: Katt
Är du en långsint person: oftast inte
Vad fascineras du av hos andra människor: inre styrka
Var är du om 10 år: You tell me
Hur var du som tonåring: Jamen kolla på mig?
Favoritfilmer: Radio, PS I love you
Godaste du vet: Gah det finns så mycket god mat

Dagens


Topp - Vero Moda, Avklipta jeans - Lee, Skor - Euro Sko

Muppsala city



Så, sitter på tåget mot Muppsala city för imorgon blir det dags för jobb!! Ska bli en minibonde på en gård. Jag klagar inte, så idag för att jag har gjort klart ett helt år på gymnasiet och för att jag ska jobba imorgon tänkte jag belöna mig med något på stan innan vi åker hem till Pontus.

Just det, stod och strök idag och så råkade jag dra strykjärnet för långt så jag brände mig på låret.. Tror det var någon där uppe som tyckte jag hade för korta skjorts på mig?  ;) Puss

Today I don't feel like doing anything

Godmorgon bloggen!

Idag ska jag inte göra någonting. För jag har Sommarlov! Lämnade in det sista i samhälle igår så nu får man hoppas på det bästa. Jag väckte Älsklingen vid 10 och vi har ätit en stor frukost på balkongen och duschat. Ska faktist tvinga honom att hjälpa mig att rensa och städa mitt rum, vad annars har man män till? *blink*


...Förutom att låna deras skjortor alltså ;)

Summerfeeling


Grodan

Hej bloggen :) Har åkt ut till Pontus landställe idag. Solat, badat i havet, liksom hur kallt är inte det? och rykt strömming. Hittade en groda som inte ville bli pussad men jag har ju min prins redan ;)

Mobilblogg

Sitter på tåget mot Uppsala för att möta upp några härliga tjejjor i stadsparken. Det är apvarmt ute men jag klagar inte? Puss <3

I was born, born to be alive

Min prins står i köket och lagar mat, pasta med tigerräkor! Själv håller jag på att plugga för full rulle. Ikväll blir det film och mys.


Puss på er!

Dag i uppsala

Nu har jag kommit hem från en dag i Uppsala. Åt, hämtade biobiljetter och shoppade.
Jag har bränt mig på näsan, likadant som i Thailand för 3 månader sen... Varvar med kortisonsalva och solkräm. Suck :(

Tell me whats next


Godmorgon! Nu har jag officielt sommarlov och är klar med första året i Gymnasiet. Har varit ett väldigt struligt år med en halv termin på IB och en halv termin på Natur, vilket har fått mig att halka efter och inte fått de betyg jag egentligen vill ha. Men man måste inte ha MVG i allt. (Ett av mina sämsta betyg är inte pga brist av kunskap från mig utan av en skitusel lärare.) Imorgon ska jag komplettera det sista i Samhälle och sen har jag SOMMARLOV på riktigt!

Idag ska jag och Pontus till Uppsala, hämta ut lite gratis biljetter och shoppa! Jag är i stort behov av nya bh:ar när alla mina är för små.

Weekendresa?


Idag åker vi till Stockholm skärgård och stannar tills på måndag. Kommer att befinna oss på en liten ö som heter Ålö ;) Grilla, Sola och bada. förhoppningsvis blir det fint väder i helgen också.

Honey Bronze


Coconut Body Scrub 215 kr, Sminkborsta cirkus 200 kr, Honey Bronze Bronzing Powder 175 kr, Honey Bronze Shimmering Oil 245 kr.

Lite nytt från en av mina favoritaffärer. Kokosnötdoften luktar så himla gott och deras nya produkter Honey Bronze är verkligen härliga. Ska köpa ett lip nectar också men det fanns inte när jag var och handla. Puss ;)

Du har förstört mig - Jag hatar dig för det

RSS 2.0