Starting to get this uncomfortable feelingBehöver terapi x10

26 november, 2011you earn from working more efficiently

Sitter i skolan och ritar en tidslinje, löser kemifrågor och repeterar frågor om antiken. Tycker att det blir mer effektivt arbete om jag sitter kvar i skolan och gör det jag behöver göra än om jag går hem för då tar arbetet plötsligt dubbelt så lång tid.

Jag försöker inspirera mig till att plugga genom olika saker som tanken på att om 3 veckor är jag i en av asiens bästa shoppingstäder, imorgon är det fredag = pluggfri dag, och något gott att äta. Man behöver energi för att hjärnan ska hänga med och mina favoritsnacks till plugget är nötter, chai latte, avocado med citronpeppar, mörk choklad, en kall burk cola och ibland unnar jag mig även godis.
En bikini per dag

i samband med HMs rea har jag fyllt på bikiniförådet lite granna. det tog ovanligt lång tid att få hem paketet, men jag vet inte hur snabbt hm skickar - brukar inte handla där alls, så det kanske är normalfort med ca 2 veckor?
Ett stort paket med bland annat dessa:
5 fina bikinisar med matchande underdelar i olika färger.

To good to be true?Blev en snabb tur på stan idag för att min eye remover tagit slut. Haha menade såklart eye makeup remover (vill inte ta bort mina ögon!) och hittade samtidigt dessa som kallas clear-up strips och ska tydligen ta bort orenheter och sånt i ansiktet.

jag har inte testat den än men återkommer om den är så bra som den låter. man klistrar alltså på dessa strips på "feta" delar av ansiktet och efter 15 minuter drar man bort och det fula följer med?

Hey turn off the flash, THANK YOU

Världens sötaste misse är hemma hos oss i cirka en månad medan farmor och farfar bland annat besöker kanarieöarna. vi har satt han på diet för han väger 6.5 kilo den klumpen så han kommer bli fin tills han får komma hem igen.

Probably the best mum on earth ♥

Idag är det exakt 24 dagar kvar tills jag lämnar landet i en månad utan min familj för att åka till Sydostasien med pojkvän + familj för att fira hans farmor och göra massa andra roligheter också förstås.

och idag så fick jag den här, body shops julkalender för att öppna en lucka varje dag tills jag åker, så jag har redan öppnat nummer 1 idag! hihi ♥ först tänkte jag visa vad jag fick i varje lucka också men ifall någon av er också har en så kan jag inte göra det rikigt ännu.

Awesomeness

Fuckat

Strong- Ska till jobbet strax och ikväll ska jag hälsa på min misse som kommit hem från Norrland :))

Gossips

Har varit på farsdag-middag hemma hos morfar och mormor. lika trevligt varje gång, nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av gossip girl eftersom jag missade det idag.

och en jätterolig sak är att min kamera är klar på lagning så mamma hämtade den idag!

13 september

Godmorgon! ska ta och promenera iväg till jobbet snart för bussarna går så jävla dåligt på söndag. så det lär väl ta cirkus 30 minuter. men gratis motion tackar vi inte nej till. fast man tycker ju iallafall att bussen borde gå orginaltid på helger men nej för den ska gå så tokigt att man precis inte hinner.

 

jobbigt

Saturday night

Blev en väldigt spontan sushikväll med min fina vän Nadja ikväll. Blev dock lite besviken för fick bara 8 bitar fast jag beställt 11. Bytte ut de flesta mot avocado men fick inte en enda en och de fattade ju ingenting så jag orkade inte bry mig.

Nu håller jag och Pontus på och kollar på He's just not that into you, Med mitt greencard Ben affleck och snygga Jennifer Aniston!


nadjas fina fingrar på sushi bar..


puss min fina glada vän!

treat your hair like you treat your dog


Förra helgen klippte jag håret och jag blev jättenöjd. Egentligen ville jag inte att någon skulle röra håret eftersom att jag vill ha det så långt som möjligt men min frisör lyssnade verkligen på mig och klippte det så lite som möjligt.

Nu känns det inte risigt eller slitet alls vilket det gjorde innan. Så nu ska jag försöka ta hand om mitt hår dvs;
  • Inte använda toffs för ofta på samma ställe - klämmor är bättre
  • Alltid använda värmeskydd (vilket jag alltid alltid gör!)
  • Tvätta håret mer sällan och använda inpackning minst 2 gånger i veckan

12 september

Godmorgon lördag! Startar denna sena morgonen med våffellunch med godaste kombinationen - grädde och hemmagjord hjortonsylt.


11 september

hej hej bloggen! ska dra iväg till jobbet snart och ikväll ska jag och P träffa några människor hemma hos mig förmodligen. Så det ska bli kul! Vi hörs :)

11.11.11

New appearance

hej bloggen. som ni ser (eller inte ser, tryck f5) är det ett nytt utseende här i bloggen. kommer troligtvis byta ut header och profilbild snart för de som ligger där är bara tillfälliga. kommer bli bättre uppdatering från lilla moi också!

RSS 2.0