Talking to me?

I lördags kväll på bröllopsfesten så råkade jag sparka ut en tants öl (måste påpeka att den stod mitt i en trappa upp till danslokalen).

Jag; oj förlåt jag snubblade på den, haha

Tanten;
Vad fan är du för jävla alkoholmissbrukare? VEM FAN ÄR DU?

Man ba okej du tänker sååå.. But whatabout you??!

Bröllopsfrisyr



Så här såg jag ut i håret igår på bröllopet. Är jättenöjd med det nu, ska gå till frisören någon dag och färga det någon nyans mörkare.

just nu..

Sitter jag på ett bröllop ute i skärgården. Jättemysigt och åh vad bröllop är mysiga. Puss

checked


Ångest blandat med happyfeelings för att jag sålt en cykel. CHECK! Likna en mupp på bild. CHECK!

- Ska dra iväg till skolan om en halvtimme, 2 lektioner sen partyy partyy. Måste hem till papi först och hämta lite grejjer innan jag drar till muppsala :)

Har lite...

panik. Ska på bröllop och har klädångest och skoångest. Hade spanat in ett skor jag tänkte köpa igår men ofcourse så finns de inte på MQ. Heels från mango med peep toe i mocka. Världens finaste skor. Anledningen till att jag inte köpte de först var att de kommer svida lite i plånboken men igår kom jag på att det är de värda. Men icke sa nicke.

SALOMON

- Idag ska jag förhoppningsvis inviga dessa nya fina löpskor!

Jag är superduper nöjd! Det är en sak förstås... skulle ju vart awesome om de skulle varit rosa istället för blå detaljer... buhu

VIP ?

Hallo bloggen!
Igår hade jag verkligen inte tid att blogga för jag var först i skolan och sen åkte jag hem till Pontus. På kvällen åkte vi till Gränby centrum där det skulle vara VIP invigning men det var många som hade fått reda på det och våra biljetter spelade ingen roll. Anyway, hittade jag massor av kläder så idag är jag superglad. Har lite ångest dock - speciellt när man köper dyra märkeskläder. Men den kommer att gå över!

Nu sitter jag i skolan och har nyss varit i centrum och bytt en bh som var för liten, typiskt så hade de inte rätt storlek heller men jag fick ta en annan som funkar. Jag blir så irriterad på att aldrig hitta rätt storlek, måste alltid gå upp i midjemått (?) ni vet, jag har 65 runt men måste alltid ta 70 eller så för att 65 blir för liten med största kupstorleken i vissa märken. Iallafall i Calvin Klein och dom är så sköna, bra, snygga. GAAH! Nog om det, har två lektioner kvar och sen ska jag hem och städa, ikväll blir det ut och springa eller powerwalka om Emelie följer med.

Handlingsförlamad


Trött tjej. Legat och degat hela eftermiddagen och ätit en stor middag med pasta och räkor. Så det är dags att ta tummen ur röven och sticka ut på en powerwalk med Emelie. Har sprungit två dagar i rad så idag blir det powerwalk istället + styrka.

Reality

Kul att det regnar, känns inte så pepp att gå ut och springa. Annars då, varit i nya skolan och hade en helt onödig dag med att snacka om värdegrund. Ingen bryr sig.

Håller på att fixa med bloggen men det funkar ju inte. Måste anlita en webbpromaster för jag suger på det här. (Jag menar inte design osv. utan snart kommer det ske förändring.)

We run this motha**** world

Känner mig superpepp med mina nya vrålsnygga träningskläder från Drop of Mindfulness (DOM). Köpta på Nelly.com och finns i massor av färger, kan visa bättre bilder på dem sen när jag har en kameraassistent.

Ska ut och springa en snabbis innan Emelie kommer förbi med lite kläder, sen ska jag laga mat till huset och senare ikväll dra till Uppsala. Sista fredagen innan skolan börjar igen och jag ska göra det till en bra fredag.

Just det, ser lite konstigt ut här i bloggen håller på att måla om och sånt. Puss!

Svar

Postat av: mer än så säger du inte
Löshår på g?;P

Nej. Det är äckligt med löshår som trasslar sig och ser fake ut. (I know, jag har haft det men jag var 15) och det är väl i den åldern det är okej med löshår. Men det är fortfarande äckligt.

Back to being natural


Har färgat håret mörkbrunt - chokladbrunt. Exakt som min naturliga hårfärg. Jag tycker att jag är finast så. Och mitt hår bara växer och växer. För att jag tar hand om det. Mer än så säger jag inte ;)

Förövrigt är jag ute på Gräddö med Pontus men idag har det bara regnat. Så jag gjorde lite nätshopping istället, har beställt jättefina träningskläder och klänning till bröllop. Nu i höst blir det gymkort och hårdträning tills i december, dååå jäääävlar!!!

Long time no see


Första tillskottet till höstgarderoben.. Sorgligt men sant. Mindre en två veckor kvar tills skolan börjar, ojskipojski vad jag vill gå på Katedral.

Eat my dust.

Lucky girl like trash, slamp

Har jag sagt att jag ska spendera 26 dagar i värmen i vinter? Kom på mig själv med att jag kommer ligga risigt till i skolan.. oopps?
RSS 2.0