Historien om mineralpudret

Åh nej.. mitt mineralpuder för 400 spänn. Aja, det är inte hela världen. Men, olyckan fortsätter..

Neeej! Inte 50-kronors puderborsten! Fan, det kunde visst bli värre, mycket värre :( Det finns ingenting att leva för längre. LIVSGNISTAN  ÄR BORTA.  Im out of here.

kvalborg?

Ska göra Stockholm osäkert med Jonte ikväll? ;)
Dubbeldejt, bio, middag.


min fina pluppis!

Bubbelbad

Bubbelbad med min prins, bäst.

Shoeaholic

3 par nya skor från Euro sko! Som lilla jag lyckades få gratis? Tack! Flyt? ;) Jag gillar de två första :)

Väsby Trafikskola

Nu ska jag dra iväg på övningskörningskurs med mammi och pappi :) Från klockan 5 till klockan 8. Hela 3 timmar? Fett slös. Aja.. A man's gotta do what a man's gotta do.

Noone can chill like I can

Ätit pizza med Sofia, hämtat brorsan och slutat klockan tio över elva, chill ;)

Livet flyter på när man heter Johanna och är utan mobil. Vilket betyder att det inte finns några roliga bilder från idag heller. Annat som flyter runt i mitt huvud är att det suger att mobilblogga på blogg.se, iallafall med en Htc. Funderar på att byta bloggportal fast flytta hela bloggen. Men tanken kvarstår.

Shopping

Allt från HM. Shorsten är till Pontus ;) Nu ska jag natta, puss.

Fools are my theme, let satire be my song

Måste börja med att be om ursäkt för min frånvaro kycklingar,
Kom nyss från Uppsala med massa tågstrul fast med massa flyt från min sida. Hade picknick med Pontus i Stadsparken och handlade lite på HM, hittade plagg från Conscious collection. Bland annat den fina tunikan som sålt slut överallt! :D
Ska ut på prommis med Emelie nu och sen blir det mer uppdatering ikväll! ;)

Långfredan i Mädan

Idag har jag och Pontus ridit! ;) Haha det gick jättebra för Pontus faktist, han galopperade också? :O hihi, inte med mening, eller? ;) Jag galopperade båda hästarna på volten sen och oj vad glada dom var.

Gräddöborna

fixarn



Hejhej bloggen. Jag som skulle bli bättre.. Jag vet. Panik.
Är hemma hos Pontus och brödet var slut så nu lagar vi scones. Idag har jag gjort en hemmagjord byxdress med en halvkorsett och ett par shorts ;)

Njuter av livet

Godmorgon Bloggen! Har legat och mysigt med världens bästa hela dagen och tagit sånahär fina bilder ;) Hur mår ni då? Själv mår jag suuperduper. Ska röra oss vidare mot norrare breddgrader imorgon och förhoppningsvis ännu finare väder... Om det är möjligt? ;) Älskar Stockholm just nu.

Vi ska iväg till Muppsala nu och gå lite på stan innan vi ska iväg på 90 års kalas hos Pontus gammelmormor! Ikväll blir det bio med jossan och kennet ( Btw. visste ni att det finns en kennetklubb? ;) )

up

Har haft internet ute på Gräddö faktist. Men inte orkat.
Det har varit jättemysigt väder och så. Nu ska jag plugga och sen hörs vi ikväll eller imorgon. Då kör vi på som vanligt..  Nej, bättre?! ;)

Gräddö


Nu drar jag till Uppsala för att åka vidare med buss och buss ut till Gräddö. Kommer hem på tisdag. Kommer vara ganska dött här tills dess. Kisses.

Påsklov

 


Tjolahopp! Såhär ser jag ut idag. Vita byxor som jag köpte i veckan och min beiga magtröja med fransar från Bikbok. Till det lite smycken bara för att det är fredag?! Nej men jag älskar smycken. Alla mina ringar har samlat damm i någon månad nu. Vet inte varför?

 

Big Mommas; Like Father, Like Son

Haahahha, Såg den här på bio i tisdags. Har aldrig sett en big mama film förut så först visste jag inte ens att det var en man som klädde ut sig till en kvinna? Den var riktigt rolig endå. Hade inga förväntningar. Det negativa var väl att den blev lite för mycket "high-school" i slutet.

How could this be done?






Jag bloggar också dåligt Fajj,
Franskaprov imorgon. Fu. Fu. Fu.



Fysikprov

Fysikprov idag, 15 uppgifter 3,5 timme.
Jag är inte den människan som sitter och ältar uppgifter minut efter minut. Jag går in och gör det jag kan sen lämnar jag in och går ut igen. Lämnar det bakom mig så fort som möjligt. Jag förstår verkligen inte människor som sitter och funderar och klurar och försöker komma på en lösning till uppgifterna.

Just face it, om man kan det så fine. Om inte, så kommer man inte komma på det heller. Det blir bara sämre om man ska sitta och vända på svaret. Tillslut kommer det se helt annorlunda ut och det var förmodligen redan rätt från början.

Ingen mat

Åh. Typiskt mig. Det finns ingen god mat hemma. Jo det finns, men jag är kräsen. Skulle kunna döda för lite sushi just nu.

Godmorgon onsdag

Godmorgon folks. Sitter hemma och pluggar idag. Kände mig inte bra för skolan. Ibland är det så. Gör klart massor av kompletteringar. I svenska - Boktjuven. En bok av Markus Zusak. Om nu inte har läst den så gör det. Handlar om andra världskriget och man kommer verkligen riktigt nära allt. Ett litet boktips sådär ;)

I have a super computer

Hallo!
Sitter på Upptåget och är just nu i Knivsta, segt. Det roliga är att min batterinivå står på 0%.. varför dör inte datorn? Hur konstigt?!

Idag

Hej bloggen! :)
Ska snart iväg till skolan och ha Svenska. Sen blir det lunchdejt med mammsi och i eftermiddag ska vi göra våra individuella val och det finns ingenting roligt alls att välja på. Har inte hittat en enda 100-poängs kurs som jag vill och kan läsa nästa år :(

I eftermiddag ska jag till Uppsala och "fredagsfika"! :D Sen ska jag och Pontus träffas ett tag och gå på bio, äta något, vad vet jag.. Puss!

That should be me holding your hand, smiling.

Har varit och tränat och köpt Sushi-kit till lovet! Jag och Pontus ska försöka oss på att laga egen sushi när vi är ute på gräddö.. Hmm, lycka till?! ;)

Salsa

Ska dra iväg och träna nu, tjingeling! (Volleyboll shortsen är typ de enda träningsbyxorna jag har...)

Maybe you should eat some make up, so you can try to be pretty on the inside.

I love that you pretend to be cooler 'than you are. We can never be like us. Again.

Blåbärspannacotta

Hej bloggen!
Hur mår ni? Själv mår jag bra. Kommer nyss från skolan och ska sätta igång med att skriva Kemi labbrapport. Ikväll ska jag dansa :)

Tänkte passa på att tipsa om en god efterrätt! Älskling gjorde det här till mig på våran ettårsdag och det är väldigt lätt och gott. Blåbärspannacotta. Det blir extra fint om man serverar det i fina glas och pannacotta passar riktigt bra till vårens sena kvällar! :D

Planer och funderingar

Spikat påsklovsplanerna! Ska ut till Gräddö i 5 dagar utan internet med min fina pojke. Mitt i veckan blir det att åka hem för att gå på kalas (?) Och kanske ska vi upp till Norrland på påskhelgen. Full rulle, men vafan.

Första helgerna i Maj ska jag passa Pappas lägenhet - och allt vad det innebär ;) Sen ska jag och Mammsi på Weekend till London eller Barcelona på kristihimmelsfärd. :D Efter det är det sommarlov,

- Förhoppningsvis sommarjobb, en vecka i Grekland (?) med min älskling, Peace and Love och lite smått o gott! Tagga SOMMAR! :D


Only girl in the world



Vart på stan, ätit sushi och shoppat lite ;) Sitter hemma hos Pontus och snart ska vi laga mat. Oh just det, här ser ni min nya jacka från Object köpt på SALT, 799 spänn! :)

Kulturnatten?

Tänkte åka till Uppsala men nu ringde Nadja och frågade om jag ville gå på Kulturnatten i Stockholm med henne? ;) Vet inte riktigt vad jag ska göra än, känner mig rätt sliten..

Igår var jag hemma och myste, kollade på Shutter Island, riktigt bra faktist? otippat. Jag trodde det skulle vara en skräckfilm men det var inga "hopp-scener" i den så då, enligt mig är det ingen skräckfilm! :D 
 

Till the world ends

Kom inte närme, snälla kom närmre.

So Happy Together

- Promenerat, övningskört och fått örat uppsvullet :(

Pratat på skype med min baby som är hemma från Norge. Hihi jag är jätteglad att få se och höra honom och imorgon kommer han hit och måste kompensera för alla pussar som jag inte fått den senaste veckan! ;)
Hjärtat, jag vet att du tycker du är jätteful på den här bilden... Men du älskar mig endå? right? ;)

4 par

Japp, blev lite spontan shopping med Linda O i centrum efter en tur till gamla stan imorse. Hon letade efter en korsett till Black and white imorgon och hittade faktist en riktigt snygg! För mig blev det fyra par trosor från HM ;)

Aja, snart ska jag ut och prommenera lite med lilla Emelie. Det var ett tag sen vi sågs så vi får se om hon har glömt bort mig idag eller inte, hon kanske är för lat? thihi! puss så länge ;)

I want my own Chris Medina

I just want YOU to miss ME


Promises means everything
but after theyre broken,
Sorry means nothing

New in

My new baby, Kuvertväska från Glitter med nitar och kedjor, 199 spänn.

april 5

Suttit på Café 60 på Sveavägen hela kvällen med Jonte. Mysigt. Sen har vi bara glidit runt och snackat skit!
Jag och min baby♥ (Ja, jag har fula smilgropar...)

To school for cool


Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli halv tre, ska klippa av mig mitt hår :( Haha nej men bara topparna. Blev så slitet efter Thailand!! Ska sen möta upp Jonte, som är grymt saknad. Idag är jag glad. Pusspuss.

Det går bra nu

Har varit och dansat Zumba och pratat med min pojkvän i telefon. Han kommer hem på Torsdag men kan tydligen inte träffa mig då, så vi får ses på fredag istället men då ville jag vara med Nadja och folks. Livet är svårt. Min kudde luktar honom iallafall. Ska ta någonting och käka och plugga samhäll. Bloggen har varit off idag. Kommer vara det ett tag, händer grejjer i livet just nu.

I dont want to be this broken hearted girl


I gott och ont? Isåfall, hjälp mig nu när jag faller för jag kan inte stå rakt utan dig. Jag vill inte.

Översvämningar i Södra Thailand

Ingen har väll missat översvämmningarna i Södra Thailand?
Jag var där för en månad sen runt sportlovet. Egentligen skulle vi åka på påsklovet för att det var fler lediga dagar då. Men Pappa hade tänkt att åka till Sarek då så det blev inte av och vi åkte i februari istället. Vilken himla TUR vi hade då! Man skulle inte vilja vara där nere nu. Vi hade rätt osäkert väder för att vara februari men nu verkar det ju riktigt hemskt. Usch, stackars er som ska dit ner snart ;)

Söndagsunderhållning

Har varit i Sollentuna Centrum och shoppat med mammsi! Det som finns i påsarna är bland annat, vårjacka, 2 par byxor och en kofta. Okej nu på riktigt, Shoppstopp!

ont

Igår var jag och Fajj i stallet, vi cyklade dit och tog sen en skogstur med pollarna. The problem is att jag har så förskräckligt ont i röven.. Är det för att jag inte har cyklat på länge eller ridit polle på länge? Förstår ingenting. Kan inte ens sitta ner på en trästol!! Åh.. I-landsproblem.

Lalalalala

Sov som en riktig princess på Fajjs prinsesskudde inatt, 

Att vi börjar gilla smaken utav skit



Nu börjar 40 year old virgin,, ska ni kolla? Jag och fajjj ska ;)

On the road again


Asså jag är ju bara så bra på att övningsköra, kolla lixom?

April, april

Jag och P är inte förlovade.
Ett dumt aprilskämt som rätt många på facebook gick på för att vi firade 1 års dag och sånt. Imorse var det stressigt hemma hos Pontus, packkaos? Åkte hem till väsby på tom mage men nu har jag tryckt i mig mat ;) Känns inte kul att bli lämnad dagen efter sin ettårsdag. Menmen, that's life.

Denna lördag ska jag vara med fajj, så vi får se vad vi hittar på ;)


en bild säger mer än tusen ord

Mot min älskling♥




Nu ska jag byta om innan jag tar tåget till min älskling♥
Han ska laga trerättersmiddag åt mig hemma hos honom, jätteromantiskt! Och nej jag är inte vit, kolla på andra bilden. (Det är ljuset från webcamen som ställer till det) ;) Puss sötnosar han en superbrakväll! ♥♥

365 dagar ♥

1 år. 365 dagar.
Jag är världens lyckligaste människa som har dig. Jag vet att allting har förändrats men DU finns kvar.


Cirkus 1 år sen ♥


I onsdags ♥

 

RSS 2.0