FLAGNARFÄÄN


Sitter och beklagar mig på att jag är ett jävla flagnarfaan och all hud på hela kroppem försvinner! ELLER PÅ AXLARNA OCH BRÖSTEN IALLAFALL.

faaaaaaaaaaaeeen. Alltid ska det vara något

Four days 'til thursday

Igår släppte vi upp en ballong på stranden :) Det var jättemysigt och sen så hade jag allsång med ett par kineser..





Imorgon ska vi in till Krabi town och shoppa och åka longtailbåt i mangrovefloden.

Someday I will living in a big old city and all you ever gonna be is mean

Idag har vi kört forsränning, varit vid ett aptempel och vid ett jättefint vattenfall! Imorgon ska jag och Linda åka ut till någon ö :)





Tempelbesöök!

Idag tar vi en slappar + pluggdag vid poolen. Fast min kemibok och fysikbok är spårlöst borta. Försökte mig på lite franska men det är bara självmord.

Igår vid stranden fanns ett KUK TEMPEL!! HAHAHHA :D Det var en jungfru som flutit iland för längesedan och då hade alla män gjort det där till henne? Om jag förstod det rätt.


Burn baby burn

Idag har man bränt sig riktigt rejält.
Vi har varit på Phangan beach och klättrat i grottor och steekt.



xoxo

I'm not calling you a liar, Just don't lie to me

Igår köpte jag en sarong bland annat. Hittade äntligen en fin ;)


PAAANIIIK

Idag har vi varit på Hong Islands!
Det har varit soligt, och molnigt och stormigt. Vi stannade vid Daeng Island och snorklade. Sen hör jag Thailändarna på båten skrika "JELLY FISH" och iq befriad som jag är förstod jag då alltså inte att det är samma som manet. Jag fortsatte kolla runt på fiskar tills jag stöter ihop med en jättestor slajmig sak. Snacka om PAANIK!
Jag skrek och sparkade runt och trodde jag var död. Men det var jag inte. Man kan röra den slajmiga sidan utan att skada sig eller dö. Sen vet jag inte om det var en livsfarlig manet men den var stoooor!

THANK GOD.






Det var underbart fint på Ko Hong iallafall. Kanske visar fler bilder sen ;) Nu ska jag fira min överlevnad! :)

Turisthattar

Hej hooppppsan!

Idag så regnade det och åskade här i Ao nang, fast det var sol också. Vi tog en slappar förmiddag vid hotellets pool och drog oss senare vidare på en thailändsk marknad.

- Imorgon drar vi på utflykt till Hong islands! Kanonkul ;D

HITTAT massor av FYND idag! ;K


Syskonkärlek <3

I'm looking at an angel



We're living in a jungle


Nejmen godmorgon sverige!

UPPE MED TUPPEN!!

- Frukostbuffé, pluggish och syskonen badar. 
Nu drar vi till Chicken Island!

Johanna saknar sin Pontus :(
 

Fotfisk bad

Nu är det kväll här i Ao nang, klockan är runt 11.
Vi åt middag på en indisk resturang och sen gick vi vidare för shopping. Blev inget speciellt, några saronger. En kul sak vi gjorde var att få fiskbehandling på fötterna. Det kittlades jättemycket haha ;)

Poda island

Blev Poda Island istället!
Jättefin ö om man går till andra sidan och kommer bort från alla turister. Efter klockan 3 var vi helt ensamma där, underbart.





Lyckat

Hahhaha,
- Kul att försova sig för att missa frukosten. Det gick lite vilt till igår.

NEEEEJ, Det är denna jävla jetlag som ställer till det. Nu ska vi allafall skynda oss ner till en longtail båt och åka till Prha nang beach, blir väl någon frukost där i form av majskolvar eller nått.


På Arlanda, fulast grimas vinner!
Jag vann lätt ju. Men ingen annan håller med mig :(

Kvällen; 21:15 thai tid

Sitter och väntar på att Pontus ska komma hem från skolan och logga in på skype så då kan jag ju berätta vad vi  gjorde ikväll. Vi var in till Ao nang och gick runt på standen och kollade på solnedgången, sen blev det middag på Jeanette's.



Dagens klädsel

JETLAG!

Haha, säger bara en sak; Jetlag.
Landade thailändsk tid klockan 7 på morgonen och våran tid var alltså 1 på natten. Idag har vi bara slaggat på hotellet och vid poolen, sovit och solat och badat. Ska ner till stan nu och äta middag!


Statusen vid poolen just nu ;)

Thaaaai

Imorgon åker jag till detta underbara land!


- TAGGGAAAA RÅÅÅÅÅÅÅ!

Puss och kram <3

Haft den bästa alla hjärtans dag.
Älskling kom runt 5 för han fikade med några kompisar innan han kom hit. Han hade rosor och cholkad med sig sötnosen! Av mig fick han en klocka och han blev jätteglad (Yeeees!).

Vi skulle
ner till Tiger för att äta men det var fullt och istället åt vi på den andra reasturangen vid station. Det var rätt okej men det blev för sött och jag blev nästan illamående. Sen stod vi och frös och han åkte hem vid 9.

Fast det gör inget för han ska komma hit och sova över imorgon, och på onsdag åker jag till Thailand. Kommer sakna honom grymt mycket. Kunde inte hålla tårarna tillbaka idag och imorgon kommer det bli ännu värre. Larvigt? Ja.
Men jag ska följa med honom till Thailand i vinter!! <3

Jag älskar dig!


The best thing about me is you.

Helgen


Lever i mitt packkaos!
Helgen spenderades med min bästa pojkvän. I fredags lagom sur åkte jag till honom men blev genast på bättre humör. Vi åkte till mig på lördagen och passade på att äta sushi.
Idag har vi grillat korv med lillbrorsan och sen när vi kom hem var det väldigt kallt så det blev ett långt mysigt bubbelbad med tända ljus!
Nu har älsklingen åkt men vi ska ses imorgon igen, alla <3 dag ju.

Thailand om 4 dagar!

Godmorgon! :)

Igår kväll hade jag tänkt att kolla på Bowling for Columbine och skriva klart media hemprovet men min pojkvän ville göra andra saker ;) Så det måste jag fixa idag eller imorgon. För sen åker jag till Thailand!

Efter skolan igår åt och mamma sushi och sen åkte jag till Uppsala. Ett försenat tåg och det andra var en kvart försenat men jag kom iallafall hit.

Snökaos

Ska försöka mig ut i snöstormen och med lite tur kommer jag till Uppsala?
Svik mig inte nu UL!!

Alla hjärtans dag present

Fick problem idag när jag skulle köpa en allahjärtansdag present till min pojkvän.
Funderar på att köpa en klocka? för jag gjorde sönder hans. Hoppas han inte läser min blogg.
Men vad ska det va för slags klocka? och om man vill ha en riktigt fin är den ju rätt dyr. Men gick iallafall förbi Ur&Penn och såg att dom hade massor av klockor.
Ska dit imorgon och kolla!
Nu kommer Emelie hit snart och vi ska väl hitta på något, fika? inte vet jag. Köpte Wienerbröd nyss iallafall. 
xoxo

Nudlar + Grönsaksbuljong

- Jag klarar inte ens av att göra världens lättaste mat utan att det ska rinna kokhett vatten över hela golvet och nudlarna blir hårda. Som toppen av allt så smakade inte buljongen ett skit.

I may be bad, but I'm perfectly good at it

Rosa

Fick med mig två par ballerina skor hem idag. Snygga till brunbrända ben :)

Firetruck

Vissa dagar är bra och vissa är sämre.
I am not unbreakable. Även fast du tycker det är kul så gör dina kommentarer ont. Det som är kul är att jag trodde så mycket bättre om dig. Jag förstår inte varför du tror att jag tycker det är kul? Jag vill gå tillbaka till det som var. Men jag kan inte. Men du gör det svårt. Hur ska jag kunna hålla mig kvar över ytan när du hela tiden trycker ner mig?
Go and get a life. Jag har inte bett om ett skit. Jag har hållt mig undan. Men? Skitsnack och rykten får man endå. Kommer jag någonsin få andas fri luft eller måste jag fly? Jag har sagt att jag inte kan fly. Jag kan inte.

Det enda jag ber om är att jag får vara jag. Utan några som helst konstigheter. För ärligt talat har jag inte gjort någonting. That is for sure. Jag vet att jag inte gjort någonting. Du hatade mig från första början.
Det konstiga är att du inte gjorde det förut. Någonting har hänt.

Om det är jag som har ändrats, Fine.
Om det är det jag lämnade som gör dig avundsjuk? illa till mods? hotad?

Avundsjuk för att du inte vågade ta språnget. För att du saknade någonting. För att jag gjorde det du velat, av en slump. För att jag vågade och förlorade.

Illa till mods för att du förstörde det från början med bara en blick och att du inte vågar ta tillbaka det som redan hänt. För det finns ingenting som heter förlåtelse. Det enda som finns är att gå vidare med det som hänt.

Hotad för att jag ska komma och förstöra din lilla idyll som du byggt upp?

Jag vet iallafall vad jag är. Besviken. Jag trodde inte såhär om dig. Du hade höga mål och ambitioner och du har bytt dom mot vad? Du var ingen som tröck ner folk, och absolut inte sånna som jag.
Maybe it's time for you to get yourself a confidence. Stop living on others, you are the one who will go down in the end. So do me a favor please.  This is the last thoughts I'm gonna waste on your pathetic life.


FML

På sidan Fmylife.com kan man läsa massor av FuckMyLife historier som folk har skickat in. Awesome!

"Today, I heard my sister masturbating in her room. I took the dog around the block to get out of the house, and I came back to see her leaving her room... my electroc toothbrush in her hand. FML"
- KLOCKREN

"Today, my daughter asked me when was the first time I had sex. After I told her 22 she quickly shouted, "Beat ya!" She's thirtheen. FML"
- Aj den kändes.

"Today, I had drunk sex with a girl that I barely know. I didn't have a condom and was nervous about getting her pregnant, but she assured me that I could pull out. Right when I was about to pull out, she wrapped her legs around me and yelled, "BE MY BABY'S DADDY!" I couldn't get out in time. FML"
- Oh tufft.

Lite planer

Paris I'm in love

Sunday, bloody Sunday

Dagen började bra. Vem klagar på att vakna upp bredvid sin favoritperson liksom?
Scootertur + grillning, mys och innebandy och nu sitter man här. Plugga kanske?

Take a look at me so you can see how beautiful you are

Mina kläder från HM har kommit och det är så typiskt mig att beställa för stora kläder :(
Tror alltid att jag är FETARE än vad jag är. Och så har jag ju gått ner en del i vikt.

Shit, vet inte om jag hinner byta innan Thailand och då blir det kul.. Eller så får jag gå  runt i för stora kläder?
- Köpte mina stövlar igår förresten, Supernöjd! visar sen :)

Fika och mat

Fredagsfika Cappuccino med brudarna och middag på Tiger med bästa Pontus :)
Nu ska vi mysa och kolla på A-team ;)

Mess

Min fina fina kamera är inte hemma så då får min fina fina mobil duga istället!
Ska till Uppsala nu!

Amazing

Utsikt från Galdöpiggen (Norge) Sommar 2009

Stalker in your speaker

Fredag imorgon!

- Fredagsfika i Uppsala!
- Leta efter ett par snygga stövlar + "Thailandstuff"
- Älskling kommer = myskväll

Så kommer min fredag att se ut på ett ungefär. Så det är nog ganska dött här imorgon kväll iallafall.
Hur ser eran fredag ut?

Right between

Haha! Måste bara berätta en sak :P
När jag och Hannele skulle gå runt i Musikhuset/Kulturhuset (aka pianohuset) i Uppsala skulle vi kika in toaletterna ;)
Gissa vilken som är "the ladies room" respektiv "the mens room"? :)


I am not a robot

My baby is here! :) Där av uppdateringen.

Det är jobbigt att bo en bit ifrån varandra. Nu kollar vi på gamla bilder på mig när jag var liten, haha. Kanske ska visa några här sen?

Planerna för imorgon är Microsoft. Sen vet jag inte. Sova.

10 månader♥

10 månader med min älskling.
Tänk att tiden går så fort? Dagen kommer spenderas med min man på obestämd ort.

Lunchdate med mammsen

RSS 2.0